Sada možete kupiti sertifikovani polovni Rolex sat

Prodaja polovne robe zahvatila je svet maloprodaje.

I dok smo već videli takve programe koje su razvili uglavnom brendovi dizajnerske odeće i patika, nikada ranije proizvođač satova nije bio aktivan u preprodaji svojih polovnih modela, prepuštajući tržište polovnih satova isključivo trećim licima.

Sada, Rolex dolazi da promeni igru. Sa novim programom koji je upravo najavio, potvrđuje autentičnost svojih polovnih modela i stavlja ih na raspolaganje novim vlasnicima.

U nastojanju da održi legitimitet i etos svojih poznatih satova, novi program švajcarske kompanije dolazi kao garantovano rešenje za one koji žele da kupe polovni Rolex direktno od proizvođača. Pridržavajući se tipičnih visokih standarda i primenjujući urođeno znanje koje odlikuje Rolex stručnjake širom sveta, polovni modeli su sada zvanično sertifikovani. Pored toga, satovi koji ispunjavaju uslove moraju biti stari najmanje tri godine, a kupci dobijaju dvogodišnju međunarodnu garanciju koja potvrđuje njihovu autentičnost.

Ostali detalji o prezentaciji svakog sertifikovanog polovnog Rolex sata uključuju standardnu servisnu knjižicu, garantnu knjižicu i, što je najupečatljivije od svega, Rolex sertifikovani pečat za upotrebu u vlasništvu, koji slavni brend reklamira kao „simbol izvrsnosti“ i služi kao dodatni suvenir za – u izvesnom smislu – „novo“ tržište.

Nije iznenađujuće da proizvođač ozbiljno shvata dugovečnost i umeće izrade svakog sata kada je u pitanju nesertifikovana kupovina. U stvari, obraćajući se tržištu preprodaje, Rolex navodi: „Rolex satove – nove ili polovne – treba kupovati samo od zvaničnih Rolex prodavaca, koji su ovlašćeni da prodaju i servisiraju Rolex satove."

Rolex sertifikovani polovni satovi biće dostupni ovog meseca u Bucherer buticima koji se nalaze u šest zemalja: Austriji, Danskoj, Francuskoj, Nemačkoj, Ujedinjenom Kraljevstvu i, naravno, Švajcarskoj. Prodavci koji su odlučili da učestvuju u programu počeće da prodaju sertifikovane polovne Rolex satove u proleće 2023.

Luxury Experience