Rolex nezapaženo predstavio novi Everose-Gold Day-Date 40 sat na dodeli Oskara

Rolex je na dodeli Oskara tiho predstavio novi Everose-Gold Day-Date 40 sat, koji se može pohvaliti brojčanikom u sivoj boji sa ombré efektom…

Među mnogim holivudskim zvezdama na 96. dodeli nagrada Akademije, prava zvezda šoua bio je novi Day-Date 40mm u izradi od 18-karatnog Everose zlata. Povezanost Rolex brenda sa dodelom Oskaraide dalje od Oscar Green Rooma, što dokazuje tiha predstava sata koji se prvi put ukratko pojavio u video klipu koji je emitovao luksuzni proizvođač pre ceremonije dodele nagrada. Ono što je otkriveno bio je zadivljujući Day-Date 40 u nikada ranije viđenoj verziji sa impresivnim brojčanikom u sivoj boji sa ombré efektom.

Sat je ukrašen rimskim brojevima, kompletiran je slavnim pokazivačima datuma i dana koji su karakteristični za modele Day-Date. Kao što je uobičajeno za modele Day-Date, prvi ručni sat s kalendarom ove marke, satovi su opremljeni sa mehanizmom kalibra 3255, koji omogućava rezervu snage od približno 70 sati, prema čuvenom brendu. Izvanredni primerci poput ovih sigurno će učiniti 2024. posebnom godinom za kompaniju koja je napisala izuzetnu stranicu u istoriji 2023. godine kada je reč o prodaji.

U svojoj 119-godišnjoj istoriji, švajcarski proizvođač luksuznih satova postavio je nove rekorde, sa prodajom koja je prvi put ikada dostigla neverovatnih 10 milijardi dolara. S obzirom na to da svake godine izbacuju prelepe satove, ova vest nije bila nimalo iznenađujuća.

Luxury Experience