Roger Dubuis lansira novi unikatni časovnik

Predstavljamo vam unikatni Roger Dubuis Excalibur Pirelli Ice Zero 2 – jedinstveni časovnik koji je sada dostupan za naručivanje, putem Mr. Porter platforme…

Sa cenom koja iznosi 350.000 dolara, jedinstveni časovnik deo je čuvenog Excalibur asortimana ovog brenda, a pokreće ga RD105SQ kaliber, koji ima dvostruki leteći turbijon i Poincon de Geneve obeležja, koja su ultimativna garancija najfinijeg tradicionalnog časovničarstva. Predivni mehanizam nudi rezervu energije u trajanju od 52 sata, garanciju od dve godine za sve delove, a može se videti kroz skeletonizovani brojčanik kreiran od DLC titanijuma.

Časovnik je uparen sa specijalno dizajniranim kaišem, koji je inspirisan novim dezenom Pirelli guma, koje su kreirane za ledene staze i poseduju čelične eksere u svojoj konstrukciji. Ono što ovaj model čini još posebnijim jeste činjenica da će CEO Roger Dubuis brenda, Nikola Andreata lično dostaviti kupcu, koji će potom biti odveden do italijanskih Alpa, kako bi uživau u Lamborghini Winter Accademia iskustvu.

Kupac će imati priliku da testira sva Lambroghini vozila, uključujući i novi Urus.

Povezane teme