Roger Dubuis lansira nova specijalna izdanja

Tokom godina, Roger Dubuis brend demonstrirao je svoju sklonost prema dekadenciji i ekstravangaciji…

Vođeni potragom za zadovoljstvom, konstantno stavljajući tehniku u službu estetike, slavna kuća satova ponosi se upravo ovim razmišljanjem. Beskompromisna tehnička ekspertiza neprimetno se spaja sa neograničenog kreativnošću, što pokreće njihove neverovatne poduhvate koje izvode u Manufakturi brenda u srcu Ženeve, gde vrhunska tehnologija ide ruku pod ruku sa tradicionalnim časovničarskim zanatima.

Kuća satova inspirisana je i drugim vrhunskim industrijama, što je dovelo do ikoničnih partnerstava kao što je ovo sa čuvenim proizvođačem guma Pirelli, koji deli njihove vrednosti i živahno prikazuje šta se dešava kada se vizionarski inžinjeri udruže sa neverovatnim časovničarima. Pokretani uzbuđenjima i emocijama, rezultat saradnje je linija časovnika koja krši sve kodove, a dizajnirana je a ekskluzivno pleme koje je uvek u potrazi za iskustvima van radata. Kada se radi o redizajniranju Hiper Horološke igre, Roger Dubuis ekskluzivno pleme očekuje neočekivano iza svakog ugla.

Poklič životu

Moćna, izazovna Excalibur ikonična kolekcija je omiljena platforma za ekspresiju ovog brenda, stvarajući najbolje moguće opcije za beskompromisni Roger Dubuis način života. Danas, ovaj brend koji se usuđuje da bude drugačiji, proslavlja svoje partnerstvo sa kompanijom Pirelli, lansirajući uzbudljivu novu interpretaciju svoje ikonične Excalibur kolekcije, Excalibur Spider i Excalibur Spider Pirelli.

Za horološku kuću Roger Dubuis nijedan izazov nije preveliki, posebno kada žele da demonstriraju svoj serijski, inovatorski duh. Neogračena kreativnosti njihovog odseka za Istraživanje i Razvoj kreiralo je malu postavku za čuveni skeletonizovani leteći turbijon. Mehanizam sa njihovim potpisom koji sadrži jednu od najtraženijih komplikacija Hiper Horologije, smanjiuje svoju esenciju kako bi se uklopio sa kućištem prečnika 39 mm. Opremljen rezervom energije u trajanju od 60 sati, ovaj neverovatni poduhvat mehaničkog inžinjeringa akcentovan je ženevskim pečatom.

Estetika pojačana adrenalinom

Bilo da se pojavljuje u verziji od pink zlata sa belim akcentima, titanijumskom total looku ili sportskoj opciji koja kombinuje crvene i crne tonove, sve tri opcije ovog časovnika opremljene su Roger Dubuis genijalnim sistemom za brzu zamenu kaiševa. Možemo slobodno reći da je ovo versatilni model kog njegov prečnik i različite dimenzije kaiševa čine savršenim i za muškarce i za žene.

Pravo je vreme da zadržite svoj dah i pripremite se za neočekivano. Nema pravila u igri, u kojoj Roger Dubuis brend uvek odnosi pobedu.