Roger Dubuis i Pirelli predstavljaju novu saradnju

Prošle godine, Roger Dubuis i Pirelli brend su u okviru svog partnerstva kreirali novi časovnik, nazvan Excalibur Pirelli Ice Zero 2…

Časovnik ograničenog izdanja je nazvan po novoj liniji zimskih guma slavnog italijanskog brenda, koje su kreirane specijalno za automobile koji moraju savladavati najteže zimske uslove. Časovničarski brend skoro je lansirao američko izdanje svog modela, tokom događaja u Aspenu. Roger Dubuis je organizovao uzbudljivi događaj, tokom kog je nekoliko srećnika dobilo priliku da vozi Lamborghini model opremljen Pirelli Ice Zero 2 gumama po ledu.

Što se samog sata tiče, Excalibur Pirelli Ice Zero 2 ima specijalni kaiš sa novim dezenom, koji je Pirelli brend kreirao za zaleđene trkačke staze, a on dolazi sa titanijumskim šrafovima. Takođe, model je kreiran sa bi-materijalnom konstrukcijom, sa bazom od crne gume i plavim gumenim intarzijama.

Časovnik ograničenog izdanja pokreće slavni Astral Skeleton mehanizam sa ženevskim pečatom, dok su ledeno plavi akcenti raštrkani preko čitavog modela. Samo 28 primeraka ovog časovnika će biti dostupno za kupovinu, dok o ceni još uvek ništa nije rečeno.

 

Povezane teme