Roger Dubuis časovnik za one koji žele da budu primećeni

Švajcarski luksuzni časovničarski brend Roger Dubuis, udružio se sa neon majstorom iz Hong Konga, Vu Či Kai, kako bi kreirao neverovatni model, za sve one ljude koji žele da budu primećeni…

Nazvan Excalibur Blacklight, ovaj model je kreiran kao omaž živahnim gradovima poput Hong Konga, Pekinga ili Singapura i njihovoj neverovatnoj noćnoj privlačnosti, koja nas opija i očarava. Kao boutique-exclusive izdanje, ograničeno samo na osam komada, ovaj neverovatni časovnik može se već sada proglasiti ultimativnim statement komadom. On vam neće samo pomoći da se izdvojite u masi odajući počast najvećim gradovima Azije, već vam donosi dodir ekskluzivnosti – zamislite da ste jedna od samo 8 osoba koje mogu poneti ovaj model na svojoj ruci…

Ukoliko ste ljubitelj putovanja, onda ste ove godine definitivno frustrirani zbog svega što nam je ona nametnula, ali jedan od ovih časovnika bi vam svakako mogao izmamiti osmeh na licu, jer je upravo to njegov cilj.

Prava lepota ovog časovnika doći će do izražaja kada padne noć, jer će se on tek tada transformisati u neon light-show, koji će oživeti i njegov kompleksni mehanizam. Tokom dana, on izgleda suptilno i diskretno, sa belim, crnim i sivim tonovima, ali kada sunce zađe, on poprima kaleidoskopski efekat.

Časovnik u sebi skriva inovativni skeletonizovani RD820SQ mehanizam, koji poseduje mrežu kristalinskih mikrostruktura, zbog kojih predstavlja funkcionalno umetničko delo. Njegovo kućište kreirano je od belog zlata, a dodatno je akcentovano okruglim dijamantima, koji tokom noći dobijaju interesantne boje.

Da li vam se dopada?