Rijana nosi Jacob & Co. Brilliant Northern Lights Red sat vredan 72.000 dolara

Shine bright like a diamond!

Iako je Super Bowl završen, još uvek uživamo u nekim od najvećih trenutaka događaja - naime u Rijanom nastupu.

Modni svet ne prestaje da priča o njenoj odevnoj kombinaciji, crvenom kombinezonu Loewe i Alaia i crvenim patikama iz saradnje MM6 Maison Margiela x Salomon.

Ljubitelji satova su takođe primetili luksuzni crveni sat koji je nosila RiRi, za koji se ispostavilo da je delo brenda Jacob & Co i optočen dijamantima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Rijana je zaista sijala kao dijamant i sasvim je prikladno da skupoceni aksesoar upotpuni njen izgled. Kada je Rijana podigla rukave, umetnica je pokazala sat Jacob & Co. Brilliant Skelton Northern Lights od 72.000 dolara u crvenoj boji koji je pristajao njenoj odeći.

Sam sat je otkriven na Jacob & Co. Instagramu, prikazujući model od 44 mm koji je izrađen od nerđajućeg čelika, pored 251 okruglo rezanih dijamanata. Kruna je takođe dekorisana sa 30 okruglih belih dijamanata, a navodi se da je sat vodootporan do 30 metara. Brojčanik je napravljen od crvenog mineralnog kristala, na temu Rijaninog autfita, i ima set kazaljki u obliku listova.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Osnivač i kreativni direktor Džejkob Arabo izjavio je: „Rijana je kao boginja. Ona ima sve, osećaj za liderstvo kao niko drugi, gomilu talenata i jedinstvenu energiju. Tokom nastupa na Super Bowlu, još jednom je pokazala da poseduje binu, bilo koju binu. I ona je zahtevna mušterija, ona uvek bira samo najbolje od onoga što mi stvaramo“.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JACOB & CO. (@jacobandco)

Luxury Experience