Retro estetika u modernoj varijanti - novi Bell & Ross model

Za neke ljude, dvotonski modeli časovnika su previše komplikovani za nošenje...

Nešto primetljiviji od modela od nerđajućeg čelika, ali ipak smireniji od onih koji su u celosti načinjeni od zlata, ovakvi modeli plivaju negde između utilitarističkog i ekstravagantnog stila. Na neki način, oni neizbežno aludiraju na stil osamdesetih, kada ih je proslavio Patrik Bejtmen iz Američkog Psiha, čiji je Rolex Datejust 16013 od čelika i zlata, bio savršeni aksesoar za finansijera koji je postao serijski ubica.

Sasvim novi Bell & Ross BR05 Black Steel & Gold, dokazuje da dvobojna šema može u isto vreme biti klasična i savremena. Ovaj model pridružuje se urbanoj BR05 kolekciji časovnika slavnog brenda, koja sadrži satove sa integrisanim narukvicama.

Kombinujući satenski finiširani i polirani čelik sa 18karatnim roze zlatom u kućištu prečnika 40 mm sa Bell & Ross čuvenom mešavinom pravilnih i zaobljenih ivica, ovaj model predstavlja studiju geometrijske jednostavnosti. Crni sunray brojčanik dobio je roze zlatne aplikaciej brojeva, indekse i skeletonizovane kazaljke za prikaz sata i minuta.

Za razliku od eksplicitnih „instrument časovnika“, BR05 Black Steel &Gold dobio je suptilni, ali nepogrešivi sjaj koji će oduševiti ljubitelje dizajna i sportskih modela.

Opremljen automatskim mehanizmom koji je vidljiv kroz poleđinu kućišta kreiranu od safirnog kristala, model dolazi sa dve opcije kaiša – po ceni od 6.500 dolara možete kupiti sportsku verziju sa crnim gumenim kaišem, dok će vas narukvica kreirana od čelika i 18karatnog zlata koštati 10.900 dolara.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion