Rapsodija u plavom sa detaljima od crvenog zlata

Breitling verzija ograničenog izdanja Chronoliner B04 časovnika sada poseduje predivno kućište od crvenog zlata…

Ovaj model je spreman da vas osvoji definitivno, sa svojim jednostavnim hronografom i GMT mehanizmima. Original je imao kućište od nerđajućeg čelika, ali moramo priznati da se njegova praktičnost i uopšte odvažni stav nisu izgubili tokom procesa stilizovanja ove specijalne verzije.

Kada govorimo o odvažnosti, morate znati da Chronoliner B04 nije jedan od onih diskretnih časovnika koje možete držati skrivene ispod rukava košulje. Ovaj dizajn je kreiran tako da šokira i zadivi sve koji ga ikada vide, sa neverovatnom lakoćom.

Breitling Chronoliner B04 ima elegantno kućište od 46 mm, sa predivnom šemom boja koja se sastoji od tonova crvenog zlata i plave nijanse. Časovnik ima ušrafljenu poleđinu kućišta sa individualnom numeracijom, a vodootporan je do dubine od 100 metara. Raspored brojčanika ostaje isti, iako su njegove kazaljke i logo finiširani crvenim zlatom.

Na kraju, moramo reći da ovaj model pokreće kaliber B04, što znači da on ima rezervu energije od 70 sati. On će biti dostupan za kupovinu u veoma ograničenom broju od 250 modela, sa cenom od 32.545 dolara.

 

« 1 2 3 4 5 »