Prigrlite duh leta sa Big Bang Unico Sky Blue satom

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hublot (@hublot)

Hublot nas poziva da se spremimo za letnju sezonu uz novo izdanje Big Bang Unico sata!

Plava, poznata kao najpopularnija boja na svetu, predstavlja beskrajne mogućnosti i rasplamsava želju za avanturom, podstičući nas da istražujemo nove granice. Sada možete da prigrlite duh leta sa Big Bang Unico Sky Blue satom prečnika 42 mm koji će ukrasiti vaš zglob. Poznat po svojim patentiranim keramičkim kućištima u boji novi sat Sky Blue svetluca živopisnom suštinom vedrog neba, nudeći razigrani dodir slobode.

Sa svojim prvim modelom iz 2019. godine Hublot je patentirao obojenu keramiku i od tog trenutka, brend je dobio pristup širokom spektru Pantone boja. Sa Big Bang Unico Sky Blue, Hublot predstavlja ovu izuzetnu inovaciju, predstavljajući keramiku kao materijal za vaše stilske avanture.

Brojčanik Big Bang Unico Sky Blue podseća na nebo bez oblaka, prikazujući zamršeni mehanizam proizvodnog kalibra HUB1280 sa samonavijanjem koji se može pohvaliti izuzetnom rezervom snage od 72 sata. Ovaj časovnik bez napora otelotvoruje osećaj svetlosti i bezvremenosti, jer Unico mehanizam prati protok vremena sa gracioznošću. Bele luminescentne kazaljke i arapski indeksi elegantno ukazuju na sate provedene u radosnim ponovnim susretima.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Hublot (@hublot)

Okvir, napravljen od polirane keramike, prikazuje šest ikoničnih šrafova brenda, u prekrasnom kontrastu sa plavom nijansom. Razvijen korišćenjem jedinstvenih procesa brenda, ovaj materijal visoke tehnologije ne samo da nudi ekskluzivnu boju i neuporedivu udobnost, već je i hipoalergen i prilagođava se temperaturi kože korisnika. Lagan je, veoma otporan na oksidaciju i grebanje, što ga čini idealnim saputnikom za sve vaše letnje aktivnosti. Letnje izdanje Big Bang Unico uključuje čičak traku sa sportskom kopčom, zajedno sa svojom legendarnom postavom od prirodne gume sa kopčom od titanijuma – savršen izbor za očaravajuće večeri pod zvezdama.

Ograničeno na samo 200 komada, ovo ekskluzivno izdanje vredno 24.900 evra biće dostupno za kupovinu preko sajta i 130 prodajnih mesta brenda, smeštenih u najpoznatijim i najprestižnijim gradovima sveta.

Luxury Experience