Predator na vašem ručnom zglobu: časovnik od asteroida vredan 1.12 miliona dolara

Napravljen od meteorita, ovaj časovnik od 1,1 milion dolara odaje počast filmu "Predator" u kojem glumi Arnold Švarceneger...

Postoje satovi koji su van ovog sveta, a zatim postoje satovi napravljeni od materijala koji je doslovno van ovog sveta - meteorita! Sat "Asteroid" koji je delo luksuznog proizvođača satova Greco-Genève je zaista jedinstven komad izrađen od meteorita koji pripada asteroidnom pojasu i koji je pao u Argentini. U pravom stilu Greco-Genève, model je kombinovan sa njihovim čuvenim procesom fluorescencije kako mu se omogućilo da sija kao astronomski element koji jeste.

Časovnik sadrži lunetu od belog zlata, hijeroglifske gravure koje odaju počast filmu "Predator" i vanzemaljske elemente poput Alien modela koji se hvali sličnim misterioznim upisima. Sat je zaista remek-delo, nešto što se ne može replicirati, što opravdava cenu od 1,12 miliona dolara. Međutim, u poređenju sa izuzetnim i atraktivnim modelima luksuznih horoloških kuća, "Asteroid Watch" izgleda bledo.

Zbog svog robusnog izgleda, čini nam se da bi se on bolje uklopio kao dekoracija na radnom stolu nego kao modni detalj na vašem ručnom zglobu. Mnogi korisnici interneta su prokomentarisali da je Fred Kremenko zvao i da je tražio svoj sat nazad kada su ugledali snimak koji je izbacio korisnik koji se potpisuje kao Vertifo1893, smatrajući da je dragoceni asteroid sasvim pogrešno iskorišćen.

Ipak, nisu svi bili tako brzi da osude dizajn ovog modela, smatrajući da ovaj časovnik svom vlasniku daje priliku da nosi deo svemira na svom ručnom zglobu. Ukoliko ste zaitneresovani, časovnik je dostupan za kupovinu na Greco-Geneve zvaničnom sajtu.

Luxury Experience