Porsche Design lansira časovnike pravljene po meri

Da li ste se ikada poigrali u online konfiguratoru za automobile? Moramo priznati da oni umeju biti zaista zabavni, posebno ako se radi o modelima visokih performansi, neverovatne estetike...

Porsche Design brend, desna ruka Porsche brenda, predstavila je ovu neverovatnu opciju u svetu časovničarstva, lansirajući prvu kolekciju zaista prilagodivih Porsche satova. Brend je kreirao iskustvo personalizacije sa online konfiguratorom za novu liniju časovnika, nudeći više od 1.5 miliona različitih konfiguracija. Cene novih modela kreću od 6.000 dolara, a mogu doći i do 12.600 dolara.

Iako svi satovi u kolekciji koji dolaze sa hronografskom funkcijom mogu biti opremljeni metalnim ili kožnim kaišem, kupci mogu odabrati između milion i petsto hiljada kombinacija kože, šavova, oboda i najvijajućih mehanizama koji asociraju na točkove Porsche automobila.

Na ovaj način, vlasnici Porsche četvorotočkaša dobiće priliku da kreiraju časovnik koji savršeno odgovara njihovom automobilu. Najjednostavnija konfiguracija za to je odabir časovnika čiji je kaiš kreiran od istog materijala koji je korišćen za tapacirung sedišta.

Pored toga, boja kućišta može biti prilagođena boju automobila. „Nijedan automobilski brend trenutno nema ovo u svojoj ponudi. Boje, tipovi kože i dekorativnih šavova potiču iz automobilske industrije“, izjavio je Jan Beker, CEO Porsche Design Grupe.

Na kraju, možemo reći da će se ovi modeli naći u prodaji od 1.septembra ove godine, dok se porudžbine mogu proslediti zvaničnim Porsche dilerima, sa dostavom na koju se čeka od 8 do 12 nedelja.