H. Moser & Cie predstavlja Pioneer Centre Seconds Concept Citrus Green - dizajniran za odvažne

H. Moser & Cie., renomirani švajcarski proizvođač satova koji se proslavio svojim revolucionarnim dizajnom i beskompromisnim kvalitetom, predstavio je Pioneer Center Seconds Concept Citrus Green.

Ovaj upečatljivi časovnik kombinuje inovativni dizajn sa besprekornom švajcarskom izradom, postavljajući novi standard za luksuznu izradu satova.

Pioneer Center Seconds Concept Citrus Green je sat dizajniran za odvažne pojedince koji se ne plaše da se istaknu smelim stilom. Njegov zadivljujući limeta zeleni brojčanik i uglađen gumeni kaiš odišu živahnošću. Napravljen da vas prati u avanturama, ovaj sat se može pohvaliti vodootpornošću do impresivnih 120 metara, što osigurava da može da ide u korak sa vašim aktivnim načinom života. Bez obzira da li surfujete ili ronite u dubine, Pioneer Center Seconds Concept Citrus Green je savršen pratilac za svaku avanturu sa stilom.

Ali, ovaj sat nije za one koji vole klasiku. Potpuno nova boja njegovog brojčanika – Citrus Green zrači posebnom energijom. Lišen logotipa i indeksa, Concept verzija omogućava satu da se u potpunosti izrazi, pokazujući čelično kućište od 42,8 mm sa ponosom.

Uprkos svom avangardnom izgledu, Pioneer Center Seconds Concept Citrus Green ima automatski mehanizam, otelotvorujući švajcarsku izradu najvišeg nivoa, sa rezervom snage od najmanje tri dana.

Za one koji više vole klasičniji stil, H. Moser & Cie. takođe nudi model Pioneer Center Seconds Cosmic Green. Sa čeličnim kućištem od 40 mm sa logotipom brenda i fasetiranim indeksima na brojčaniku, ovaj sat nudi bezvremensku eleganciju koja će se sigurno dopasti tradicionalistima.

I Pioneer Center Seconds Concept Citrus Green i Pioneer Center Seconds Cosmic Green se prodaju po ceni od 15.900 dolara, što odražava izuzetan kvalitet i umeće po kojima je H. Moser & Cie poznsz. Bez obzira da li vas privlači smelo i živopisno ili klasično i bezvremensko, ovi satovi će izgledati impresivno na vašem zglobu.

Luxury Experience