Piaget predstavlja nove luksuzne satove u kraljevsko zelenoj boji

Švajcarski proizvođač satova Piaget upravo je lansirao neverovatan duo luksuznih satova sa zelenom temom.

Ovo ne bi trebalo da bude iznenađenje jer je zelena jedna od najmodernijih boja u svetu satova u ovom trenutku. Oba nova Piaget sata su deo „POLO“ kolekcije. Iako su deo iste kolekcije, u pogledu dizajna, Polo Green Date i Polo Green Skeleton izgledaju potpuno drugačije.

Polo Green Date ima kućište od ružičastog zlata prečnika 42 mm, u suprotnosti sa svetlo zelenim brojčanikom i odgovarajućim zelenim kaišem od kože aligatora. Pozadina kućišta pokazuje dobro cenjeni Piaget mehanizam kalibra 1110P.

Polo Green Skeleton dolazi u čeličnom kućištu od 42 mm sa zelenim „mostovima“ koji bolje naglašavaju zamršene dizajne brojčanika. I ovaj sat ima zeleni kaiš od kože aligatora. Kada je reč o performansama, postoje zanemarljive razlike između dva Piaget sata. Oba su automatska, i oba imaju rezervu snage od 48 sati ili više. Osim nekih vizuelnih znakova i „srca koje kuca“ ispod brojčanika, imaju još jednu zajedničku stvar – visoki cenu.

Verzija Polo Green Skeleton od nerđajućeg čelika koštaće vas 46.400 dolara, dok model Polo Green Date košta 44.900 dolara.

Luxury Experience