Piaget odaje počast osamdesetim godinama časovnikom od čistog zlata

Više slika

Više slika

Piaget brend je vanvremenski i večan, iako je prošao kroz brojne metamorfoze – njegova privlačnost je ostala nepromenjena...

Časovnik koji je reklamiran osamdesetih godina kao "najbolji sportski sat na svetu", tokom godina je nosio nekoliko različitih oblika, od ultra tankih do kvadratnih iteracija, dvo-tonskih sa dragim kamenjem, i mnogih drugih. Povodom 150. godišnjice Piaget brenda i 45. godišnjice Piaget Polo modela, brend je predstavio potpuno novi Piaget Polo 79 sat, odajući počast originalnom.

Ukoliko njih pitate, osamdesete su se vratile na scenu, s tim što su sada intenzivnije, smelije i zlatnije! Piaget Polo 79 je remek-delo vredno 73.000 dolara, sa kućištem prečnika 38mm. Upadljivi, neodoljivi okrugli sat od 18-karatnog žutog zlata pokreće interni ultra-tanki mehanički kalibar 1200P1 sa samonavijajućim mehanizmom, čiji pokret možemo videti putem prozirnog safirnog poklopca kućišta.

Sat se oprašta od svoje nekadašnje suzdržanosti očaravajućom zlatnom narukvicom koja je u savršenom kontrastu sa poliranim lugovima i ivicama.

Brojčanik ne privlači pažnju i stapa se sa ostatkom sata, noseći zlato i polirane indekse sa Piaget logotipom na 12 sati. Polo 79 ima samo dve kazaljke od zlata i biće predstavljen u limitiranoj seriji sa cenom od 73.000 dolara.

Luxury Experience