Patek Philippe osvežava svoju ženstvenu liniju časovnika

Lansirana 1999.godine, Twenty~4 je prva, ekskluzivno ženstvena kolekcija časovnika Patek Philippe brenda, koja je savršeni pratilas modernih žena, koje su uvek u pokretu…

Ove godine, ikonični brend odlučio je da lansira tri nova veličanstvena dodatka ovoj liniji, sa tri nove boje brojčanika, uključujući specifičnu maslinasto zelenu varijantu, po prvi put ikada. Brojčanici u boji čine ovu liniju savršenim partnerom svake žene – izgledaće fantastično, bilo da ih nose u salama za sastanke ili na večeri sa voljenom osobom. Naspram uglađenog izgleda originalnog modela koji je bio inspirisan juvelirstvom, novi modeli imaju zaobljene brojčanike i sportski izgled.

I dok su zaobljeni brojčanici zaista atraktivni, postoji neka urođena elegancija u novom, bogatom čokoladno braon brojčaniku, koji se savršeno uklapa sa poliranim 18-karatnim roze zlatom i narukvicom. Časovnik pokreće kvarcni mehanizam, koji je urađen podjednako kvalitetno kao i njegovi mehanički suparnici.

Ukoliko pravougaoni i linearni časovnici nisu prava stvar za vas, možete se odlučiti za odvažnije, glamurozne opcije poput roze zlatne verzije sa veličanstvenim sunburst brojčanikom ili model od nerđajućeg čelika sa brojčanikom u maslinasto zelenim tonovima. Kao što smo već pomenuli, Patek Philippe istražuje nove vode eksperimentišući sa bojama poput nje, stvarajući pritom neverovatne kreacije koje dobijaju veličanstveni izgled.

Pored raskoši, oba modela sa okruglim brojčanicima imaju baze dekorisane dijamantima u dentelle dezenu koji imitira izgled delikatne čipke. Oba modela pokreće 324 S C samonavijajući mehanizam.

Kada se radi o cenama, model sa pravougaonim kućištem kreiran od roze zlata koštaće vas 44.947 dolara, verzija sa brojčanikom maslinasto zelene boje može biti vaš za 27.796 dolara, dok se model sa roze zlatnim brojčanikom prodaje po ceni od 48.495 dolara.