Panerai predstavlja prvu kolekciju Luminor Due satova u pastelnim nijansama

Panerai je predstavio kolekciju Luminor Due časovnika sa brojčanicima u modernim pastelnim nijansama.

Sa novim proporcijama — tanji, lakši i uglađeniji — uz zadržavanje mehaničke strogosti svojih prethodnika, satovi Luminor Due izražavaju urbanu italijansku sofisticiranost.

Uokvireni kućištima od nerđajućeg čelika od 38 mm koja nude vodootpornost do 50 metara, brojčanici imaju „sendvič“ strukturu sastavljenu od dve ploče koje se međusobno preklapaju, sa gornjim slojem sa izrezanim brojevima i indeksima koji nude delimičan pogled na donji sloj koji je tretirana belom Super-Luminova® koja svetli zelenom bojom u mraku.

Satovi koji su prvi put u istoriji brenda predstavljeni u pastelnoj paleti dostupni su u tri boje: svetloplava (PAM01309), zelena (PAM01311) i puderasto roze (PAM01319), sve zasenčene dvostrukim završnim lakom koji prelazi iz svetlijeg vrha u tamniji gradijent na dnu. Podbrojčanik sekundi na 9 sati vizuelno je uravnotežen otvorom za datum na 3 sata.

Kućište od poliranog čelika od 38 mm sa zatvorenim poleđinom usklađeno je sa narukvicom od nerđajućeg čelika. Mehanizam po izboru je automatski P.900 kalibar koji kuca na 28.800 vibracija na sat sa trodnevnom rezervom snage.

Novi Panerai Luminor Due modeli od 38 mm deo su ekskluzivnog programa i dostupno je po 500 komada u svakoj nijansi brojčanika. Njihova maloprodajna cena je 7.800 evra.

Luxury Experience