Otkrijte Bell & Ross BR 01 Cyber Skull Sapphire Ice Blue

Francuski brend luksuznih satova Bell & Ross predstavio je BR 01 Cyber Skull Sapphire Ice Blue koji se ističe po svom savremenom dizajnu.

Ovaj intrigantni sat nam takođe predstavlja transparentno remek-delo zanatstva koje odaje počast posvećenosti brenda izuzetnim časovnicima i jedinstvenom dizajnu. BR 01 Cyber Skull Sapphire Ice Blue je najnoviji dodatak Bell & Ross Cyber Skull kolekciji, koja se može pohvaliti retkim satovima od keramike, safira i bronze. Inspirisana estetikom stelt aviona, kolekcija odražava duboko ukorenjenu vezu brenda sa svetom aeronautike. Višestruko kućište sata odražava elegantan dizajn elitnih aviona, naglašavajući posvećenost kompanije Bell & Ross inovacijama.

Motiv lobanje, dobro poznati simbol u umetnosti i časovničarstvu, zauzima centralno mesto u ovom satu. Osim estetske privlačnosti, lobanja predstavlja filozofsku temu taštine, koja se prepliće sa konceptima života, smrti i protoka vremena. Pored toga, služi kao počast jedinicama specijalnih snaga, usvajajući amblem da bi odagnao nesreću - tradicija koja datira još iz vremena Vikinga i pirata.

Da smelost ima boju, nesumnjivo bi bila plava. Izbor ledeno plavog tona za centralni deo brojčanika dodaje svež i neobičan dodir BR 01 Cyber Skull Sapphire Ice Blue. Bruno Belamič, kreativni direktor i suosnivač Bell & Ross, izjavio je da ga ova boja podseća na fasetirani ledeni breg, savršeno dopunjujući transparentnost kućišta od safira.

Safirno kućište od 45 mm, vodootporno do 30 metara, pokazuje posvećenost brenda inovacijama. Izrađeno od visokotehnološkog kompozitnog materijala koji je skoro jednako tvrd i otporan na ogrebotine kao dijamant, kućište od safira naglašava složenost dizajna i proizvodnje. Njegova besprekorna transparentnost ne samo da pruža jedinstveno vizuelno iskustvo, već i otkriva savremeno znanje finog časovničarstva.

Ograničen na samo 25 komada, BR 01 Cyber Skull Sapphire Ice Blue je ultra-ekskluzivni sat. Potpuno prozirno kućište otkriva finu animaciju časovničarskog automata, oživljavajući modernu lobanju. Pokreće se ručnonavijajućim mehaničkim kalibrom BR-CAL.209, garantujući preciznost i pouzdanost sa rezervom snage od 48 sati i frekvencijom od 28.800 vibracija na sat.

Transparentnost sata omogućava entuzijastima da se golim okom dive pedantnoj završnoj obradi proizvodnog kalibra. Rodijumski mostovi zajedno sa otvorenim i skeletizovanim komponentama, pokazuju posvećenost Bell & Ross kompanije i kolekcionarima i estetima, pozivajući ih da uđu u srce ovog horološkog remek-dela.

Luxury Experience