Opčinjavajuća Cartier kolekcija časovnika

Cartier je tvorac brojnih remek dela časovničarske industrije, od 1911.godine, pa sve do danas…

Tokom ovog dugog putovanja, oni su svetu dali priliku da uživa u vrhunskim komadima, koji su na svoj sopstveni način postali ikone. Bilo da se radi o kreiranju misterioznog džepnog sata ili ekstravagantnoj Bismarck safirnog ogrlici iz 1935.godine, slavni brend je kreirao komade koji su bili i ostali legendarni, proživljavajući konstantno svoje nove trenutke svetske slave.

Ove godine, oni su kreirali spektakularnu kolekciju juvelirskih satova, koja se sastoji od sedam različitih modela, podeljenih u juvelirska, haute juvelirska i ograničena izdanja. Najnovija kolekcija pridržava se teme upotrebe različitih oblika – heksagonalnog da budemo precizni, na sasvim novi način. Ovog puta, šestostrano kućište, Maillon de Cartier, meri oko 16 mm puta 17 mm. Narukvica koja se sastoji od specifičnih karika, prati kretanje vašeg ručnog zgloba, pri čemu su praktično svi modeli kreirani od belog, žutog ili roze zlata.

Dva modela dolaze sa kućištem koje je kreirano od kombinacije roze i belog zlata, dok je baza obogaćena sa 25 dijamanta. Svakako, najprivlačniji model je onaj kreiran od roze zlata sa sličnom bazom i dijamantskim tretmanom koji se nastavlja i na njegovoj narukvici.

Cartier Maillon de Cartier kolekcija sadrži dva modela ograničenog izdanja – prvi je dekorisan dijamantima, a napravljen od belog zlata, dok je drugi izdanje od žutog zlata koje izgleda veličanstveno sa čak 487 dijamanta. Za sada, nismo sigurni koji modeli su u kojim količinama dostupni za kupovinu, ali znamo da cene kreću od oko 20.000 € i dosežu 100.000 €.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion