Omega lansira četiri nova časovnika

Elegantni Omega časovnici često su zapostavljeni zarad sportskih Speedmaster i Seamaster modela, ali DeVille linija definitivno nudi izobilje opcija koje oduševljavaju…

Možda ćete čak biti iznenađeni činjenicom da je ova kolekcija, rođena početkom šezdesetih, originalno bila deo veće linije Seamaster časovnika. Modeli iz te ere bili su ko-brendirani “Seamaster Debille”, ali su praktično odmah potom rebrendirani kao DeVille i postali neverovatno popularni među kolekcionarima vintage modela. Kako bi akcentovali njihovu vanvremensku privlačnost, Omega brend je upravo predstavio četiri nove iteracije sa retro vibracijama.

Uzimajući u obzir popularnost plavih brojčanika, model koji će definitivno postati must-have je teget verzija sa kućištem od nerđajućeg čelika i crnim kožnim kaišem. Bogati brojčanik je kao kontrast dobio rimske brojeve i kazaljke od crvenog zlata, dok takođe sadrži novi indikator rezervne energije, mali brojač sekundi i košta 4.450 dolara.

Ipak, ako ste dovoljno odvažni da odaberete nešto sasvim drugačije, sigurni smo da ćete ceniti PVD Moonshine Gold izdanje sa cenom od 6.050 dolara. Brojčanik ovog modela kreiran je upotrebom Omega 18-karatne zlatne legure, koja je za nijansu bleđa od tradicionalnog zlata. Časovnik je suptilno akcentovan uz pomoć šest dijamanata, dok su njegovi lugovi i interni delovi baze kreirani od nerđajućeg čelika. Braon kožni kaiš savršeno akcentuje lepotu zlata.

Omega brend izbegao je narukvice od zlata, ali su u ponudi dvotonski modeli, koji sadrže nerđajući čelik i zlato. Svi časovnici opremljeni su Co-Axial Calibre 2500 mehanizmom, osim modela sa rezervom energije kog pokreće Co-Axial Calibre 2627, i dolaze sa klasičnim prečnikom od 39.5 mm.