Oličenje elegancije - novi Patek Philippe ženski časovnik

Novi Patek Philippe časovnik ukrao je svu našu pažnju, a zapravo je namenjen damama…

U pitanju je Patek Philippe Ladies’ Minute Repeater 7040/250G, koji oduševljava svojim predivnim plavetnilom. Brojčanik je svakako najbolji deo ovog modela, jer je u celosti ručno obrađen i dekorisan vijugavim dezenom, inspirisanim “sijamskom ribom borcem”. Zlatno dezenirani marker sijaju iznad blistavo plavog brojčanika, a kreirani su upotrebom flinque tehnike emajliranja. Novi ženski časovnik od belog zlata dobio je prefinjeni eksterijer, sa delikatno kreiranom unutrašnjošću. Njegova baza je osvetljena blistavim dijamantima, koji su fiksirani upotrebom Flamme tehnike.

Kućište od belog zlata ima prečnik od samo 36 mm, a unutar njega se nalazi R 27 PS, tanani automatski mehanizam, koji se navija mikrorotorom. Poput svih drugih Patek Philippe mehanizama sa minutnim repetoirom, ovaj detalj pronalazi svoje mesto ispod pozlaćenog mosta otvorene forme, kako bi kreirao Calatrava krst.

Pored toga, lepoti ovog časovnika komplementira alligator kaiš, koji je ručno šiven i dekorisan plavom patinom, a dodatno je akcentovan dijamantskom kopčom. Cena ovog ekskluzivnog komada dostupna je samo na upit.