Novitet Chopard Happy Fish kolekcije

Chopard Happy Fish kolekcija dobila je novitet, čiji brojčanik, kreiran od svetlucavog plavog sedefa, sadrži ribu koja sija u mraku…

Slobodni dijamanti svetlucaju poput sunčevih zraka koji se prelamaju na talasima. Moramo priznati, da prizor dijamanata na horizontu, more čini lepšim nego ikada u ovom Chopard izvođenju. Razigrano svetlucajući, dok se kreću po brojčaniku ovog modela, Happy Diamonds navode nas da ih posmatramo satima i uživamo u njihovom predivnom plesu.

Lansiran 2002.godine, sa inspiracijom morskog života, Happy Fish časovnik je još jedna okosnica Happy Sport kolekcije, koja konstantno evoluira svoj šik dizajn brojnim interpretacijama. Kreiran 1993.godine od strane Karoline Šojfele, ovaj model je osvojio svet časovničarstva svojim neobičnim povezivanjem čelika i dijamanata. Radikalna modernost njegovih linija i materijala, stvara savršenu kombinaciju sa duhom ovog brenda.

Ekskluzivna Happy Fish kolekcija sada je poželela dobrodošlicu novom modelu, koji će biti proizveden u ograničenog seriji od 250 modela. Happy Fish časovnik sadrži teget plavi teksturni brojčanik od sedefa, sa suptilnim nijansama koje se smenjuju i asociraju nas na more. U centralnom delu brojčanika, predivna riba ostaje diskretna tokom dana, ali ona dobija svoj trenutak pod reflektorima tokom noći, jer je obložena fluorescentnim slojem.

Pet slobodnih dijamanta, zajedno sa malo ribom od belog zlata, plešu kao da se nalaze u jednom od najdragocenijih akvarijuma sveta, dok teget plavi kaiš od alligator kože akcentuje sve boje brojčanika. Vodeni balet ovog modela pokreće samonavijajući mehanizam, smešten u kućištu koje je kreirano od nerđajućeg čelika.