Novi zavodljivi Bulgari časovnik

Na prošlogodišnjem Baselworld sajmu, Bulgari brend je predstavio novu kolekciju časovnika inspirisanu zmijama, nazvanu Serpenti Seduttori…

Originalni Serpenti Seduttori, kao i većina njihovih ženskih časovnika, posedovao je kvarcni mehanizam. Za ovu godinu, slavni brend je predstavio ručno navijajući mehanizam sa turbijonom, koji će pokretati Serpenti Seduttori Tourbillon kolekciju. Kaliber BVL150 sadrži turbijon i ima rezervu energije u trajanju od 40 sati. Luksuzni časovnici za žene sa turbijonskim mehanizmima su poprilično neuobičajeni, dok poslednja iteracija ima maleni ručno navijajući mehanizam, koji ovaj elegantni časovnik čini još prefinjenijim.

Novi Seduttori Tourbillon model dolazi sa kućištem u obliku zmijske glave, koji meri 34 mm u širini i 8.9 mm u debljini, što je znatno veće u odnosu na konvencionalne modele sa kvarcnim mehanizmima. Bulgari je svoj novi časovnik predstavio u tri verzije: belo zlato sa dijmanatima i kožnim kaišem, belo zlato sa dijamantima i narukvicom sličnog stila i roze zlato sa dijamantima i kožnim kaišem.

Verzije sa kaiševima od kože imaju nešto malo više od 2.5 karata dijamanata, dok verzija sa narukvicom ima preko 7.5 karata. O ceni i dostupnosti novih modela još uvek nije bilo reči.