Novi spektakularni plod saradnje Roger Dubuis i Pirelli brenda

Ledeno okruženje, prigušeni zvuk snega, uzbuđenje od kog vam niz kičmu prolaze žmarci i bledo arktičko sunce…

Ljubitelji satova i vrhunskih performansi u ekstremnim uslovima, mogu se radovati mnogim stvarima, dok se Roger Dubuis i specijalista za gume, Pirelli, pripremaju da osvoje Švedsku svojim novitetima. Pomerajući sve tehničke i estetske granice dokle god je to bilo moguće, Excalibur je omiljena platforma za ekspresiju Roger Dubuis brenda. Naspram ove pozadine, artikulišući disruptivne materijale i progresivne komplikacije prethodnih godina, serijski inovator Roger Dubuis je dobio inspiraciju iz drugih industrija, kako bi prkosio svim postojećim časovničarskim kodovima, na svakom mogućem nivou.

Jedan od primera tih ekskluzivnih alijansi je sada dve godine staro i cenjeno partnerstvo zvano Perfect Fit, koje postoji između Pirelli i Roger Dubuis brenda, okarakterisano privilegovanom ekskluzivnošću i fokusom na estetiku u pristupima koji su vođeni istraživanjem i razvojem, superiornim tehničkim inžinjeringom i vrhunskim high-tech materijalima.

Zbog svega navedenog, kako bi videli nalet čistog adrenalina, ova dva brenda su ovog meseca iskoristila priliku i testirala nove, moćne gume Pirelli brenda, predstavljajući nam najnoviju Roger Dubuis interpretaciju ove vrhunske tehnologije.

U najnovijoj grafičkoj demonstraciji ovih osobina, Pirelli se priprema za lansiranje novih patentiranih guma, koje su kreirane za visoke performanse na ledu i u najoštrijim zimskim uslovima. Sa optimizovanom i patentiranom distribucijom šiljaka i dizajnom tkanja koji je razvijen kako bi konstantno prijanjao na drum i pružao komfor tokom vožnje, Pirelli Ice Zero™ gume su ultimativna demonstracija njihove ekspertize u svetu luksuznih guma za premijum vozila.

Kako bi bili vođa čopora kada se radi o radu sa gumom, Roger Dubuis još jednom potvrđuje svoj inovatorski status lansiranjem Excalibur Pirelli Ice Zero 2 časovnika. Kao deo njihove ikonske kolekcije koja poseduje naglašeni sportski stav i skeletonizovane elemente, sa dvostrukim letećim turbijonom, jednom od najboljih komplikacija u realnu Haute Horlogerie, ovaj časovnik pokreće RD105SQ mehanizam, sa Poincon de Geneve sertifikatom. Kreiran kao ograničeno izdanje od samo osam komada, ovaj model ima kais kreiran od istovetne gume, koju je Pirelli upravo patentirao.

Novi Roger Dubuis časovnik uklonio je DLC tretman sa ivica titanijumskog modela, akcentujući ga njegovim sopstvenim konturama. Na kraju, možemo još reći da je ovo nova živa demonstracija situacije koja se dogodi kada se vizionari inžinjeri susretnu sa neverovatnim časovničarima, spremnim da osvoje svet, čak i kada temperatura ode daleko ispod nule.

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion