Mohamed Salah dodao svojoj kolekciji sat vredan 80.000 evra

Većina profesionalnih sportista ima poseban odnos prema skupim satovima.

Verovatno ćete reći "oni zarađuju toliko novca, zašto ne bi?" i bili biste potpuno u pravu. Kada se bankovni računi nekih fudbalera, na primer, svake godine napune milionima evra, ima „prostora” da to potroše na luksuzne stvari.

Mohamed Salah nije izuzetak. Zvezda Liverpula poseduje retku kolekciju ručnih satova, kojoj često dodaje nove modele. Tako je u sredu popodne uoči utakmice protiv Ajaksa u Holandiji, Egipćanin viđen sa novim satom na zglobu.

Tačnije, nosio je nešto što se čini kao jedinstvena varijacija Offshore Royal Oak Audemars Piguet. Salahova verzija ima plavi brojčanik sa uzorkom "Mega Tapisserie" i najnoviji hronograf brenda "flyback". Što se tiče njegove cene, košta nešto više od 80.000 evra.

Salah takođe ima još dva značajna modela AP Royal Oak u svojoj kolekciji. Prva je prilagođena varijanta Offshore u bojama Liverpula. Ovaj specijalni model kreiran je za Salaha i njegove saigrače nakon osvajanja Premijer lige 2020. Pored toga, poseduje Royal Oak Concept Flying Tourbillon GMT.

Vredi napomenuti da iako se čini da su Audemars Piguet njegovi omiljeni satovi, njegova kolekcija takođe uključuje komade Hublot, Urwerk, Ulysse Nardin i Roger Dubuis.

Luxury Experience