Novi Cartier satovi za novu sezonu

Ljubitelji Cartier brenda, trebalo bi da naprave pauzu i otkriju sve kolekcije časovnika koje ova kuća izbacuje poslednjih dana…

Svi njihovi noviteti su veličanstveno kreirani i definitivno se poklapaju sa cenama koje su dobili. Cartier Maillon de Cartier juvelirski model nas je jednostavno oduševio, asocirajući nas na kultni favorit sa potpisom ovog brenda – Cartier Tank. U slučaju da niste znali, Cartier Tank model nastao je kao ideja Luisa Kartijea, koji je želeo da kreira časovnik u pravougaonoj formi 1917.godine, kada su postojali samo okrugli modeli. Tokom godina, Cartier brend je po tradiciji lansirao jedan od brojnih oblika svojih kućišta, kao deo kompaktne i fokusirane Cartier Prive linije.

Sve je počelo sa Tank Cintree modelom iz 2018.godine, kog je prošle godine ispratio čuveni Tonneau. Ovog puta, Cartier je osmislio novu verziju koja će sa lakoćom oduševiti svakog od nas, a u pitanju je Cartier Prive Tank Asymetrique. Ovaj model vraća klasično kućište u centar naše pažnje, koje je dobilo savremenu skeletonizovanu verziju. Ograničen na samo sto komada u svakoj varijanti, novi model biće dostupan u tri opcije: platinastoj, od žutog i od roze zlata. Pink zlatni sat dobio je sivi brojčanik i kaiš, dok je model od žutog zlata dobio brojčanik boje šampanjca i braon kaiš, a platinasta verzija nas impresionira srebrno obojenim brojčanikom, rubinima i sivim kaišem.

Sve tri verzije Tank Asymetrique Skeleton modela su jednostavno očaravajuće – u ponudi su opcije od pink zlata, platine i veličanstvena opcija od platine prekrivena dragim kamenjem. Cene modela, kao što smo na samom početku rekli odgovaraju njihovoj ličnosti – model od platine će vas koštati 70.000 dolara, dok će vas sat od roze zlata koštati 61.000 dolara, a za varijante dekorisane dragim kamenjem, morate poslati privatni upit direktno slavnoj juvelirskoj kući.