Novak Đoković pokazao svoj plavi keramički Hublot Big Bang Meca-10 nakon osvajanja Vimbldona

Partnerstvo Novaka Đokovića i brenda Hublot  sada nosi Grend slem titulu.

Srpska teniska legenda proslavila je osvajanje najstarijeg turnira u sportu sedmi put. Za proslavu trofeja u nedelju, posle pobede u četiri seta nad Nikom Kirjosom, na Novakovom zglobu je zablistao plavi keramički Hublot Big Bang Meca-10.

Ovo je prvi put da je Đoković osvojio Grend slem turnir od kada je prošlog avgusta postao ambasador švajcarskog brenda. Đokovićev Big Bang Meca-10 je sigurno sat za šampiona. Poseduje kućište od 45 mm napravljeno od mikrobrušene i polirane plave keramike. Materijal je ozloglašeno težak za bojenje, ali Hublot patentirana metoda osigurava da živopisna nijansa izgleda neverovatno. Ispod njegovog safirnog kristala naći ćete mat plavi skeletonizovani brojčanik, a takođe ima podbrojčanik za sekunde na poziciji 9 sati i indikator rezerve snage zupčanika na 6 sati. Sat upotpunjuje plavo-crni gumeni kaiš i crna kopča od keramike i titanijuma.

Sat pokreće Hublot HUB1201 Manufacture kalibar. Mehanizam sa ručnim namotavanjem ima 24 dragulja i rezervu snage od 10 dana. Takođe je vodootporan do 100 metara ako ikada poželite da odete na plivanje sa njim na ruci. Sat košta 24.100 dolara i dostupan je za kupovinu na sajtu brenda.

S obzirom na kvalitete koje je Novak Đoković pokazao na teniskom terenu u poslednje dve sezone — ovo mu je četvrti Grend slem u ovom periodu, ovo možda nije poslednji put da ga vidimo kako nosi svoj Big Bang posle velike pobede, ali će verovatno to biti poslednji put ove godine.

Đoković je najavio da se verovatno neće takmičiti na Otvorenom prvenstvu SAD sledećeg meseca, jer svi igrači koji se prijave moraju da budu vakcinisani protiv Covid-19, što je teniska zvezda jasno stavila do znanja da ne želi da uradi. To znači da ćemo morati da sačekamo najmanje do sledećeg januara da ponovo vidimo njega i njegov keramički sat na teniskom terenu.

Luxury Experience