Najnoviji pametni sat Montblanc radi na Wear OS 3 i dobija novi luksuzni izgled

Četiri godine nakon debitovanja pametnog sata Summit 2, Montblanc je konačno otkrio njegovog naslednika – Summit 3.

Ono što ovaj luksuzni pametni sat čini posebnim je to što je prvi sat koji koristi Wear OS 3, najnoviju verziju Google operativnog sistema koji se nosi na ruci.

Galaxy Watch 4 i Galaxy Watch 4 Classic, koji su predstavljeni prošle godine, bili su jedina dva pametna sata do sada koja su radila na najnovijem operativnom sistemu za pametne satove kompanije Google. Predstavljajući najznačajnije ažuriranje u poslednjih nekoliko godina, Wear OS 3 obećava bolje trajanje baterije i poboljšano vreme učitavanja u poređenju sa Wear OS 2. Pored toga, vrhunski sat pokreće Snapdragon Wear 4100+ chipset. Ostale specifikacije uključuju AMOLED ekran visoke rezolucije od 1,28 inča, 8 GB interne memorije, senzor otkucaja srca, NFC i još mnogo toga.

"Pametni sat Montblanc Summit 3 podiže luksuznu izradu pametnih satova na novi nivo, kombinujući vrhunske materijale sa svim funkcijama koje su potrebne našim klijentima da se nesmetano i efikasnije snalaze u svom danu. Opcije personalizacije su takođe opsežne kako bi odražavale različite stilske identitete“, rekao je Nikolas Barecki, izvršni direktor Montblanc komapnije.

Klasično okruglo kućište sata napravljeno je od titanijuma i dizajnirano je da izgleda slično mehaničkim satovima u liniji proizvoda Montblanc. Summit 3 će biti dostupan u tri različite verzije: titanijum sivo kućište kombinovano sa crnim kožnim i plavim gumenim kaiševima, titanijumsko crno kućište sa crnim kožnim i crnim gumenim kaiševima i titanijumsko dvobojno kućište kombinovano sa kožnim kaišem Montblanc Extreme 3.0 u zelenoj boji i crnim gumenim trakama. Luksuzni brend je takođe kreirao nove maske satova za Summit 3 koje su inspirisane tradicionalnim časovničarskim nasleđem, kao što su Geosfera, Boheme ili brojčanici satova iz 1858.

Montblanc Summit 3 dobija tipičan skup funkcija pametnog sata. Praćenje zdravlja i vežbanja na novom pametnom satu je poboljšano, što uključuje praćenje koraka, praćenje sna, merenje kiseonika u krvi i praćenje vežbanja. Google takođe nudi svoje uobičajene usluge kao što su Google Assistant, Google Maps, Google Pay i još mnogo toga.

Montblanc Summit 3 biće lansiran širom sveta 15. jula po ceni od 1.250 evra.  

Luxury Experience