Najluksuzniji časovnici u bojama duge

Časovničarski brendovi koriste dijamante, drago kamenje i zlato, kako bi kreirali besprekorne modele u bojama duge, koji su ultimativna luksuzna izjava…

Ko ne voli dugu? Koristeći kreativnu kombinaciju horlogerie, umetnosti visokog časovničarstva i haute joaillerie – finog nakita, prefinjeni časovničarski brendovi kreiraju modele koji su sasvim jedinstveni. Dodajući varijetet šarenih dragulja, ovi modeli postaju ultimativna luksuzna izjava za sve ljubitelje časovničarstva.

Ovog puta, predstavljamo vam fenomenalne modele kreirane upravo u ovom stilu, koji će vas definitivno oduševiti.

Franck Muller

Franck Muller Rainbow Invisible Setting Tourbillon ima 230 baget dijamanata i 61 baget obojeni safir, koji su postavljeni u belo zlato, a košta 1.35 miliona dolara. Njegov turbijon je sasvim vidljiv, a okružen je safirima nasuprot poleđine od belih dijamanata.

Graff

Graff Diamond Secret Watch ima više od 89 karata različito obojenih dijamanata, dok sam model sadrži skriveni brojčanik sa paveom od pink kamenčića. Njegova cena je dostupna isključivo na upit.

Chopard

Imperiale Joaillerie časovnik iz Chopard Rainbow kolekcije ima sedefasti brojčanik prečnika 36 mm, kao i roze zlatno kućište dekorisano dijamantima. Njegova baza je setovana obojenim safirima, a cena je dostupna na upit.

Dior

Brojčanik ovog modela krije se iza modularne, juvelirske fasade. On je prava eksplozija boja, sa narukvicom od žutog zlata. Dekorisan je tsavoritima, spinelima, safirima, rubinima, smaragdima, dijamantima i tanzanitima. Cena je takođe dostupna samo na upit.

Rolex

Rolex Day-Date 36 model dekorisan je dijamantima i poseduje 10 baget obojenih dragulja koji igraju ulogu indeksa. Njegovo kućište od belog zlata ima prečnik od 36 mm, a cena mu je 126.447 dolara.