Montblanc predstavlja savršeni časovnik za moderne žene

Nešto najlepše što moderne, ambiciozne žene današnjice mogu nositi svakog dana i gde god da krenu je njihovo samopouzdanje.

To je definitivno glavni aksesoar koji nikako ne smemo zapostaviti, ali, odmah iza njega stiže predivna kolekcija Montblanc Boheme, koja poštuje stil moderne žene i njeno stanje duha. Boheme Perpetual Calendar Limited Edition 88 je sam po sebi zvezda koja svetluca poput noćnog neba sa novim staklenim brojčanikom ‘Aventurine’ i okvirom koji je dekorisan dijamantima. Aventurin potiče iz „avanture“ i „šanse“ i predstavlja tamnoplavo svetlucavo staklo, stvoreno mešanjem sitnih čestica bakra sa rastopljenim staklom. Montblanc Boheme Perpetual Calendar Limited Edition 88 može se okarakterisati kao delo eterične lepote, zahvaljujući svom kućištu od belog zlata prečnika 18 mm, sa 58 vrhunskih Vesselton dijamanta.

Časovnik je odlikuje poliranom završnom obradom sa blago zakrivljenim i fasetiranim rogovima i isklesanom krunom ukrašenom dijamantom, reprodukujući oblik amblema Montblanc. Sa kalibrom nemačkog proizvođača satova, MB 29.22, zapanjujući časovnik sadrži patentirani perpetualni kalendarski mehanizam, koji prikazuje dan, datum, mesec, prestupnu godinu i drugu vremensku zonu. Pored toga, prikaz od 24 sata i indikator dana i noći postavljeni su na poziciji 9 sati. Da bi zapečatio svoj šarm, Montblanc Boheme Perpetual Calendar Limited Edition 88 je opremljen plavim kaišem sa 18-karatnom kopčom od belog zlata u kompletu sa dijamantom. Boheme Perpetual Calendar Limited Edition 88 će vas koštati 35.000 dolara, a ograničen je na samo 88 primeraka, što je sadržano i u njegovom samom imenu.

Montblanc Boheme kolekcija takođe uključuje Boheme Day & Night 34 mm. Iako mnogo jednostavniji od svog luksuznog kolege, ovaj komad šarmira svog vlasnika srebrnobelim brojčanikom izrađenim u tradicionalnim ukrasnim tehnikama, kao što su giljoširanje i postavljanje dragulja. Časovnik sadrži kazaljke u obliku lista, minutne skale sa podignutim tačkama i unutrašnji satni prsten sa nanetim cvetnim arapskim brojevima, osam velikih dijamantskih indeksa i plave brojeve datuma koji daju neverovatnu čitljivost. Montblanc Boheme Day & Night 34 mm dolazi sa kaišem od kože, koji se može zameniti čeličnom narukvicom. Cena ovog modela je 3.535 dolara.