MB&F predstavlja novi HM8 Mark 2 Edition sa safir plavom "karoserijom"

MB&F, inovativni proizvođač satova poznat po dizajnima koji pomeraju granice, predstavlja HM8 Mark 2 u zadivljujućem ograničenom izdanju za 2024.

Skoro godinu dana nakon što je MB&F debitovao sa svojim HM8 Mark 2 modelom u zeleno-beloj boji, brend sada pozdravlja novu iteraciju u živopisnoj plavoj nijansi. Sat HM8 Mark 2 Blue, ograničen na samo 33 komada, ima sjajnu safir plavu „karoseriju“ koja odiše luksuzom i podseća na vrhunske automobilske završne obrade.

Serija HM8 Mark 2 zauzima posebno mesto u liniji MB&F, prateći svoje korene do kreacija inspirisanih automobilizmom koje su debitovale početkom 2010-ih. Sa svakom iteracijom, MB&F je ostao veran svom prepoznatljivom jeziku dizajna, koji karakteriše ikonični displej u stilu brzinomera koji podseća na futurizam iz 1970-ih.

Maksimilijan Buser, vizionarski osnivač MB&F brenda, pratio je san iz detinjstva da postane dizajner automobila. Iako ga je put doveo do časovničarstva, njegova strast za automobilskom estetikom ostala je nepokolebljiva. HM8 Mark 2 je svedočanstvo njegove doživotne fascinacije automobilima, spajajući umetnost časovničarstva sa dinamikom automobilskog dizajna.

Inspirisan Amida Digitrend satom i klasičnom estetikom brzinomera, HM8 Mark 2 ima jedinstveni vertikalni prikaz vremena postignut kroz safirnu prizmu. Brojevi, koji podsećaju na digitalne displeje, osvetljeni su tehnologijom Super-LumiNova®, obezbeđujući čitljivost u svim uslovima osvetljenja.

Sinonim za prethodno izdanje, ova horološka mašina dolazi u elegantnom i zaobljenom kućištu, napravljenom od titanijuma i CarbonMacrolon®. Sa prečnikom od 47 mm, sat nudi dovoljno prostora da ponosno pokaže svoj trodimenzionalni horološki motor — mehanizam sa rotorom za automatsko navijanje od 22-karatnog zlata. Mehanizam je vidljiv kroz otvor od safirnog kristala, postavljen na prednjoj, gornjoj i zadnjoj strani časovnika. Uparen sa sportskim belim kaišem od teleće kože, HM8 Mark 2 Blue odiše osećajem dinamike i prefinjenosti

U svetu u kome snovi često dobijaju neočekivane obrte, HM8 Mark 2 služi kao podsetnik da strast nema granica. Bilo da sledite san iz detinjstva ili se upuštate u novi poduhvat, HM8 Mark 2 nas inspiriše da neumorno sledimo svoje snove.

Ograničeno na 33 primerka sa cenom od oko 80.019 dolara, plavo izdanje HM8 Mark 2 trenutno je dostupno preko MB&F M.A.D. online prodavnica.

Luxury Experience