MB&F lansira novi neverovatni stoni sat

Da li se stoni satovi vraćaju u modu? Pa, ako pitate kompaniju MB&F, odgovor je svakako potvrdan.

Oni se iz sezone u sezonu trude da nam ponude najinteresantnije nesvakidašnje modele koji će nas ostaviti bez daha, a naravno, ni ovoga puta nas nisu razočarali. U saradnji sa L’Epee brendom, MB&F je stvorio futurističku verziju starinskog stonog sata. Radi se o novom Starfleet Explorer stonom satu, koji predstavlja unapređenu verziju njihove prve saradnje koja se odigrala pre šest godina.

Spreman za poletanje, ovaj čelični sat inspirisan svemirskim brodom dobio je ručno lakirane akcente, dok će vašu radnu stanicu definitivno ukrasiti svojim nogarama u obliku slova C. U centralnom delu svemirske letelice, tri manja animirana svemirska istraživača okreću dva disk indikatora koji nam prikazuju tačno vreme.

Mehanizam koji se nalazi u ovom modelu ima rezervu baterije u trajanju od osam dana, a navija se ručno uz pomoć dvostranog ključa koji se takođe koristi za podešavanje tačnog vremena. Kako god da je pozicioniran, ovaj sat će vas oduševiti svojim fantasitčnim finišima. Pored toga, on dolazi sa Incablock sistemom zaštite, što vam omogućava da ga nosite sa sobom gde god da krenete i budete bez brige.

Starfleet Explorer ograničen je na samo 99 komada, a njegova cena iznosi 10.700 švajcarskih franaka. Dostupan je sa plavim, zelenim i crvenim akcentima.