Margo Robi i Penelope Kruz predstavljaju Chanel J12 sat za 2023. godinu

Stigla je dugo očekivana kampanja brenda Chanel J12 Watch 2023, u kojoj se pojavljuju mega zvezde Margo Robi i Penelope Kruz.

Predivne žene pozirale su ispred objektiva talentovanog fotografa Karima Sadlija koji je na crno belim fotografijama prikazao portrete slavnih glumica koje poziraju sa kultnim satom J12.

Sat J12 prečnika 33 mm, dostupan u crnoj i beloj keramici, zauzima centralno mesto dok ove zvezde dele svoje utiske u intervjuima.

Dok ambasadorka brenda Margo Robi i ove godine krasi kampanju satova J12, ona odiše blistavom elegancijom, a njen zglob dopunjuje crni J12 sat.

Ekipi se pridružuje neponovljiva Penelope Kruz, koja oblači šik beli sako dok prikazuje sat J12 u beloj boji. U kratkom videu, španska glumica otkriva svoju ličnu posvećenost da stigne na vreme, priznajući da se trudi da nikada ne zakasni ni na jedan sastanak.

Chanel kampanja J12 Watch 2023 označava konvergenciju bezvremenskog stila i slavnih talenata. Sa svojim pažljivo odabranim izborom mega-zvezda, modna kuća donosi zadivljujuće istraživanje trenutaka koji oblikuju naše živote.

Luxury Experience