Louis Vuitton predstavlja novu kolekciju ženstvenih časovnika

Kompletirani inovativnim dizajnima – proizvedeni sa vrhunskom preciznošću…

Tokom ovogodišnjeg Watches & Wonders događaja, Louis Vuitton je predstavio svoje najnovije ženske časovnike. Dolazeći u tri različita stila, svaki dizajn je kreiran besprekorno, služeći istovremeno kao proširenje njihove postojeće ekspertize.

Tambour Moon Flying Tourbillon “Poinçon de Genève” Sapphire, dostupan u crnoj, plavoj i pink boji, sadrži kućište napravljeno od bloka safira. Transparentni skeletonizovani dizajn, prvi koji je dobio ženevski pečat, otkriva nam leteći turbijon, koji ima osamdeset sati rezervne energije. Mereći 42.5 mm u prečniku, safirno kućište kompletirano je koronom koja je gravirana LV potpisom, dok je časovnik uparen sa aligatorskim kaišem i ardillon kopčom.

Pored toga, Tambour Spin Time Vivienne časovnik dekorisan je ikoničnim LV monogram cvećem. Kao zamenu za tradicionalnu kazaljku koja prikazuje sate, 12 rotirajućih iteracija cvetnog displeja pravi jednu revoluciju na svakih 60 minuta. Časovnik pokreće mehanizam koji ima 32 sata rezervne energije, a dolazi sa automatskim navijanjem.

Kolekciju kompletira Vivienne Bijou Secret, časovnik koji na prvi pogled više asocira na narukvicu. Luksuzni aksesoar, koji sadrži više od 150 dijamanata, otkriva kućište prečnika 21 mm od belog zlata, skriveno ispod njegovog lica.

Sve časovnike možete videti u galeriji.