Leni Kravic je najnoviji ambasador brenda Jaeger-LeCoultre

Jaeger-LeCoultre kaže da je Reverso jedan od omiljenih satova poznatog pevača.

Dobitnik Gremija i talentovani muzičar Leni Kravic imenovan je za novog ambasadora švajcarskog brenda, samo mesec dana nakon što je pokazao Reverso sat na dodeli Oskara 2023.

„Svojom umetnošću, inventivnošću i sposobnošću da prevaziđe žanrove, Leni oličava vrednosti i stil Jaeger-LeCoultre“, rekla je izvršna direktorka brenda Katrin Ranijer u izjavi.

Kao pravi renesansni čovek, Kravic je istraživao pevanje, pisanje pesama, produkciju, glumu i dizajn tokom svoje plodne karijere od tri decenije i više. Takođe je bio strastveni ljubitelj satova od detinjstva, sa ljubavlju prema horologiji koja je počela sa hronografima njegovog oca.

„Jaeger-LeCoultre me veoma privlači“, rekao je Kravic. „Način na koji kombinuju tako visok nivo izrade, dizajna i funkcije u svojim satovima - to me zaista oduševljava.“

Prema Jaeger-LeCoultre brendu Reverso je jedan od omiljenih časovnika pevača. Prvi put predstavljen 1931. godine, model je ponovo redizajniran tokom prošlog veka, ali je i dalje najprepoznatljiviji komad za ručni zglob kompanije Jaeger-LeCoultre. Iteracija koju je Kravic nosio na dodeli Oskara bila je Reverso Classic Duoface Small Seconds (vrednosti 11.700 dolara), ali verzija koju nosi na novim reklamnim fotografijama je Reverso Tribute Duoface Tourbillon (cena na zahtev).

Poslednji dizajn je opremljen ultra tankim kućištem od roze zlata, letećim tourbillonom koji je vidljiv sa obe strane i ručnonavijajućim mehanizmom (kalibar 847).

"Osim funkcije sata, stil je veoma važan – kako izgleda i kako stoji na vašem zglobu“, objašnjava Kravic.

Istovremeno smeo i upečatljiv, čini se da se Reverso savršeno uklapa u Kravicov odvažni, rokstar stil. Ovaj 58-godišnjak je prošle godine dobio nagradu „Modna ikona” od Saveta modnih dizajnera Amerike (CFDA) zbog svoje izrazito prepoznatljive estetike koja se stalno razvija. Slično tome, JLC nastavlja da širi okvire kada je u pitanju dizajn satova.

Luxury Experience