Kristijano Ronaldo zadao poslednji udarac Mančester junajtedu novom linijom Jacob & Co satova

Kristijano Ronaldo je u utorak na Instagramu predstavio novu zajedničku liniju satova kreiranu u partnerstvu sa brendom Jacob & Co.

Dok su novi Jacob & Co x CR7 modeli prilično posebni zahvaljujući svom jedinstvenom dizajnu, kolekcija je privukla pažnju iz sasvim drugih razloga. Navijači su uvereni da je portugalska fudbalska superzvezda dala poslednji udarac Mančester junajtedu pre nego što je napustio klub. Zbunjeni ste? Dozvolite da vam objasnimo.

Ako pažljivo pogledate jedan od satova, brojčanik ima dizajn koji prikazuje gol koji je Kristijano Ronaldo postigao protiv Junajteda za Real Madrid u Ligi šampiona 2013. Kolekcija Jacob & Co x CR7 sa svojim MunU trolling brojčanikom dolazi nedelju dana nakon Ronaldovog kontroverznog intervjua u kojem je kritikovao klub, njegove vlasnike, igrače i menadžera, što je ugrozilo njegovu drugu čaroliju sa legendarnim fudbalskim klubom.

Kritikovao je klub rekavši da su samo trojica njegovih saigrača „profesionalni“, i da je bio „prisiljen“ da napusti klub uprkos njegovim naporima da ode tokom leta. Čini se da je fudbalska zvezda pronašla drugi način da razbesni upravu kluba i njegove igrače pokazujući kolekciju satova.

Zanimljivo je da je samo nekoliko sati kasnije stigla objava kojom se potvrđuje Ronaldov odlazak iz Mančester junajteda. "Kristijano Ronaldo će napustiti Mančester junajted sporazumno", navodi se u zvaničnom saopštenju kluba. „Klub mu se zahvaljuje na njegovom ogromnom doprinosu u dva perioda na Old Trafordu, postigao je 145 golova u 346 nastupa, i želi njemu i njegovoj porodici sreću u budućnosti.“

Kolekcija Jacob & Co x CR7 ima četiri modela, od kojih su dva optočena dijamantima, a početna cena je blizu 125.000 dolara. „Uzbuđen sam što mogu da objavim svoje partnerstvo sa Jacob & Co, jednim od vodećih svetskih brendova satova“, napisao je Ronaldo na Instagramu. „Danas otkrivamo našu prvu kolekciju satova koju sam dizajnirao sa svojim dragim prijateljem Jakobom Araboom."

Luxury Experience