Kristijano Ronaldo kupio unikatni i najskuplji Rolex

Život Kristijana Ronalda definitivno je ispunjen brojnim prednostima…

On je poznat u čitavom svetu, zarađuje neverovatne količine novca gde god da se pojavi, a može ga trošiti kako god da poželi. Jedna od njegovih najskorijih kupovina bio je najskuplji GMT-Master ICE časovnik. Tridesetčetvorogodišnji fudbaler Juventusa prisustvovao je 14.izdanju Dubai International Sports konferencije, a viđen je sa najređim i najekskluzivnijim Rolex GMT-Master Ice modelom koji košta oko 500.000 dolara na ruci.

Ujedno, ovo je najskuplji Rolex časovnik ikada kreiran. Za nekoga, to bi bilo sasvim dovoljno glamura i sjaja za sportsku konferenciju, ali ne i za Ronalda. On obožava svoj nakit, koliko voli fudbal zbog kog sebi može priuštiti šta god poželi. Svoj unikatni časovnik je upario sa jedinstvenim vereničkim prstenom koji je vredan 262.000 dolara i dijamantskom burmom koja košta 65.400 dolara.

Ako saberemo sve gore navedeno, možemo primetiti da je superzvezda fudbalskih terena na samo jednoj ruci poneo oko 824.040 dolara vredan nakit. Ukoliko uzmemo u obzir činjenicu da je on samo od društvenih mreža zaradio 47.8 miliona dolara, stvari nam postaju jasnije.