Krenite na put oko sveta sa novom Bulgari kolekcijom satova

Italijanski luksuzni brend Bulgari predstavio je svoju najnoviju kolekciju časovnika ograničenog izdanja, 2020 BB Cities…

U pitanju je linija od devet modela, koji su bazirani na ikoničnoj Bulgari Bulgari kolekciji. Svaka od devet verzija iz BB Cities kolekcije tematski je vezana za drugi grad, sa njegovim imenom urezanim na svojoj bazi. Gradovi koji su glavne teme ove nove kolekcije su Rim, Dubai, Tokio, Pariz, London, Ibica, Milano, Meksiko Siti i Njujork.

Zapravo, ova kolekcija nas asocira i na prvi Bulgari Bulgari model kreiran 1975.godine. Časovnik je imao Bulgari i Roma ispise na svom brojčaniku, kako bi istakao grad u kom je osnovan slavni brend. Kako bi model bio još više poseban, Bulgari brend angažovao je mlade umetnike iz svakog grada kako bi kreirali dvanaest umetničkih predmeta. Izbor 12 dezena je omaž 12 sati koliko postoji na brojčaniku. Kupac će dobiti svih dvanaest printova kada kupi model za određeni grad.

Što se estetike nove BB Cities linije tiče, svaki model dolazi sa kućištem od nerđajućeg čelika prečnika 41 mm, koje je obloženo crnim DLC slojem. Tamna tema nastavljena je i na crno lakiranim brojčanicima, kojima savršeni kontrast stvaraju indeksi od roze zlata, kazaljke i korona.

Modele pokreće BVL 191 automatski mehanizam, koji poseduje rezervu energije od 42 sata. Svaki BB Cities model dolazi sa braon kožnim kaišem, zajedno sa “textile textures” crnim gumenim kaišem kada se ukase potreba za sportskim izgledom.

Bulgari brend još uvek nije objavio koliko će časovnika ukupno biti kreirano, ali znamo da će vas jedan model koštati oko 4.260 €.