Koliko košta časovnik koji je viđen na Džej Zijevoj ruci

Očaravajući časovnik je omaž istoriji ovog brenda i njihovim astronomskim džepnim satovima…

Kada se radi o Super Bowl-u, Džej Zi je definitivno ukrao jedan deo pažnje od sportista koji su se borili za pobedu, zahvaljujući Patek Philippe brendu. Reper koji je postao biznis mogul, poneo je na svojoj ruci Patek Philippe Sky Moon Celestial Ref- 6102P. Ovaj model, koji se prodaje po ceni od 311.860 dolara, izvirivao je ispod rukava njegove Gucci vindjakne, dok su on i njegova ćerkica, Blu Ajvi, obilazili teren pre početka utakmice.

Sky Moon Celestial model privukao je neverovatnu količinu pažnje u horološkim i modnim krugovima otkako je lansiran 2015.godine. Inspirisan dugom istorijom kreiranja astronomskih džepnih satova, časovnik je ekskluzivno dekorisan plavim brojčanikom od safirnog kristala, a sadrži rotirajuću kartu nebeskih tela, emitujući svom nosiocu egzaktnu sliku noćnog neba severne hemisfere.

Inače, ovo nije prvi put da Džej Zija vidimo sa ovim modelom na ruci. Naime, pre tri godine, on je ovaj časovnik poneo na dodelu Grammy nagrada, kao savršeni akcenat klasičnog plavog smokinga.