Kolekcija OMEGA Constellation sa brojčanicima od meteorita Muonionalusta

Vekovima je čovečanstvo tražilo smernice, inspiraciju i osećaj čuda od zvezda.

U svetu horologije, kolekcija OMEGA Constellation dugo je bila sinonim za precizno kretanje zvezda. Ove godine, OMEGA nastavlja da poštuje tu nebesku vezu sa zadivljujućim novim asortimanom modela sa brojčanicima napravljenim od meteorita Muonionalusta.

Meteorit Muonionalusta je zadivljujući deo kosmičke istorije, verovatno najstariji poznati meteorit na Zemlji, koji datira preko 4,5 milijardi godina. Svaki komad ovog drevnog svemirskog materijala prikazuje jedinstveni prirodni uzorak, osiguravajući da je svaki brojčanik napravljen od njega unikatan. Sa kolekcijom OMEGA Constellation, kupci mogu biti sigurni da će sat koji krasi njihov zglob imati svoj individualni karakter, kao odraz kosmičkih sila koje su ga oblikovale.

Da bi dodatno podigao privlačnost ovih časovnika, OMEGA brend je primenio svoje najnaprednije tehnologije obrade boja. Ovaj inovativni pristup otvara svet zadivljujućih opcija, osiguravajući da postoji savršen spoj za svaki ukus i stil.

Kolekcija se može pohvaliti raznolikom ponudom od 20 modela, nudeći pet izbora u svakoj kategoriji veličina kako bi se zadovoljile različite preferencije i veličine zgloba.

• 41 mm Co-Axial Master Chronometer

Ovaj model ima kućište od nerđajućeg čelika sa crnim keramičkim okvirom, koji nudi elegantnu i modernu estetiku. Meteoritski brojčanik je tretiran rodijum-sivom bojom, čime je poboljšana njegova vizuelna privlačnost. Kontrastne kazaljke, indeksi i kultna zvezda Constellation ukrašena crnim PVD tretmanom daju upečatljiv dodir dizajnu.

• 29 mm Co-Axial Master Chronometer

Izrađen od nerđajućeg čelika i 18-karatnog žutog zlata, ovaj dvobojni model odiše bezvremenskom elegancijom. Meteoritski brojčanik je akcentovan PVD Moonshine™ zlatnom bojom, zračeći očaravajućim sjajem. Oznake sa dijamantima i dijamantski okvir dodatno poboljšavaju luksuznu privlačnost ovog sata.

• 28 mm Selection

Ovaj model, dostupan od nerđajućeg čelika i 18K Sedna™ zlata, nudi harmoničan spoj klasičnih i savremenih elemenata. Meteoritski brojčanik je tretiran ledeno plavom bojom, stvarajući zadivljujući kontrast u odnosu na tople tonove Sedna™ zlata. Oznake sa dijamantima i utisnuti medaljon Constellation Observatory na poleđini kućišta dodaju dodatni sloj prefinjenosti.

• 25 mm Selection

Za one koji više vole sitnije satove, ovaj dvobojni model od nerđajućeg čelika i 18K Sedna™ zlata je odličan izbor. Meteoritski brojčanik, ukrašen tretmanom lila boje, odiše suptilnim, ali očaravajućim šarmom. Dijamantski akcenti na okviru i satnim oznakama povećavaju glamur ovog elegantnog sata.

U suštini, kolekcija OMEGA Constellation sa brojčanicima od meteorita predstavlja harmoničnu fuziju bezvremenske izrade i nebeske lepote. Svaki sat priča jedinstvenu priču, svedočeći o zadivljujućem putovanju kosmičkih materijala kroz prostor i vreme.

Luxury Experience