Koji je savršen poklon za NJEGA?

Sezona novogodišnjeg darivanja zvanično je počela!

Ostalo nam je malo vremena do proslave Božića i dočeka Nove godine, a sat otkucava za pronalazak savršenog poklona za našeg najdražeg muškarca.

Većina muškaraca ne voli da se izjašnjava šta želi kada su pokloni u pitanju, izuzev u vrlo retkim situacijama kada nam jasno daju do znanja da im je potrebno baš ta stvar! Najčešće nas ostavljaju na mukama, a naročito pred praznike kada se pojačavaju nervoza i tenzija…

Koliko god bili škrti na rečima, postoji jedan poklon koji će im se sigurno dopasti. Bez obzira da li kupujete za svog dečka, brata, oca ili najboljeg prijatelja, ako se odlučite za neki od modela TAG Heuer satova, sigurno nećete pogrešiti!

Olakšaćemo vam potragu, samo je potrebno da procenite kakav je stil vašeg muškarca - da li je sportski tip, biznismen, ležeran ili opušten…

Sat za sportski tip muškarca

Ukoliko vaš dečko slobodno vreme najviše voli da provodi u teretani, i po ceo dan samo priča kako će ići sa drugarima na basket, onda je za njega pravo rešenje neki od modela TAG Heuer Formula 1 satova. Ovaj sat je u potpunosti sportski model, i dolazi uz plavi kaiš, a ako je vaš dečko ljubitelj sportskih automobila, ili automobila uopšte, onda je za njega odličan izbor isti model sa crnim kaišem i zelenim brojčanikom.

Casual sat uz ležeran stil

U slučaju da je vaša jača polovina skroz opušten tip, koji ne mari previše za svoj izgled, ali opet pristojno izgleda i drži do sebe, onda se odlučite za neki od modela TAG Heuer Aquaracer satova. Možete odabrati kožni ili gumeni kaiš, braon, plave ili crne boje. Oni nisu previše upadljivi, a opet su primetan detalj koji će odgovarati stilu vašeg muškarca.

Poslovni look obavezno prati

Poslovni partneri i konkurencija, dodatno će ceniti i uvažavati vašu dragu osobu ako bude nosio jedan od neverovatnih TAG Heuer Calibre 16. Ovi klasični i elegantni modeli, uz srebrne detalje, su oličenje luksuza i stila, i sasvim će upotpuniti njegov poslovni izgled.

Za pravog avanturistu

Ukoliko vaš izabranik obožava avanture i večita želja mu je da skače padobranom ili da pilotira nekim sportskim avionom, pravo je vreme da stimulišete njegov avanturistički duh uz TAG Heuer Autavia sat, koji će dodatno probuditi njegov adrenalin.

Tik tak, tik tak… ne gubite vreme, odaberite savršen poklon za vašeg savršenog muškarca!