Kjara Feranji je proglašena za ambasadora brenda Hublot

Italijanska blogerka, poslovna žena, modna dizajnerka i model Kjara Feranji pridružila se fudbalskoj legendi Peleu, prvom teniseru sveta Novaku Đokoviću, prvacima u atletici Dajni Ašer-Smit i Jusejnu Boltu i kuvaru sa tri Michelin zvezdice, Clare Smith, postavši najnoviji globalni ambasador i lice globalne kampanje za brend Hublot. 

"Sve što radim, volim da podelim. Stvari koje volim, ljude koje volim, stvari koje doživljavam, svoj svakodnevni život, svoju decu, svoj posao: ulažem svoje srce u sve kako bih inspirisala druge, da veruju u sebe i svoje snove. Svoj ikigai pronašla sam 2009. Uspela sam da spojim svoju strast sa svojim talentom i sada je to postao moj posao. Pokazavši svetu ko sam i šta doživljavam, takođe se nadam da ću inspirisati današnje žene da ne biraju između toga da budu supruge, majke ili preduzetnice. Sve ove uloge me upotpunjuju, kao što se i međusobno upotpunjuju. Lepota pokreće sve što radim. Ne samo unutrašnja lepota, već sve što vidim oko sebe. To se ogleda u mojoj saradnji, mojim rečima, mom dobrotvornom radu i svakodnevnom životu.

Zašto Hublot? Zato što Hublot nije poput bilo koje druge marke satova, on sledi svoj lični put, sa odlučnošću: sledi svoje snove o inovacijama, poštujući tradiciju; traži lepotu i iznutra i spolja, pokazujući mnogo više od sportskih performansi ili uspeha člana porodice, drugim rečima, ima sposobnost da bude prvi, drugačiji i jedinstven. Poruke i vrednosti brenda Hublot su u skladu sa mojim, zato sam odlučila da se pridružim ovoj porodici. Spoj strasti i odlučnosti oblikovao je mene kroz sve moje uloge i iskovao poslovnu ženu koja sam postala. Ova ista fuzija učinila je i Hublot kompanijom kakva je danas", rekla je Kjara Feranji o novoj saradnji.

U septembru 2017, Feranji je zauzela prvo mesto na Forbesovoj listi „Top Fashion Influencers“, nakon što je lansirala theblondesalad.com. Njen blog i linija cipela, Chiara Ferragni Collection, postala je studija na Harvard Business univerzitetu.

Sama je sebi stvorila posao, sledila svoje instinkte i izbrala da svima priča o svom životu. Ona je preduzetnica koji oličava digitalnu revoluciju i ekspanziju društvenih mreža. Sa svojim modnim blogom, koji je pokrenut pre 12 godina, Kjara je odmah smatrana najuticajnijom i najpoznatijom blogerkom na svetu. Sa Instagram zajednicom od 24,7 miliona pratilaca, Feranji otvoreno i iskreno deli svoj svakodnevni život supruge, majke i preduzetnice. 

Luxury Experience