Još jedan skupi sat je upravo dodat kolekciji Kristijana Ronalda

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jacob Arabo (@jacobarabo)

Brend luksuznih satova i nakita Jacob & Co. nedavno je otvorio svoju najveću prodavnicu u Saudijskoj Arabiji.

Otvaranju prodavnice prisustvovao je ambasador brenda Kristijano Ronaldo, čiji je zglob krasio novi model serije CR7 koji je u njegovu čast kreirao poznati časovničar.

Portugalska fudbalska zvezda je prošle nedelje prisustvovala otvaranju prodavnice u Rijadu i objavila svoj smaragdni poklon na Instagramu. Kristijano je takođe objavio fotografije sa Džejkobom Arabom, osnivačem međunarodnog luksuznog brenda.

Ronaldov novi „Heart Of CR7 Baguette“ je zapravo jedan od četiri nova sata koje je kompanija napravila u saradnji sa njim. Procenjuje se na 117.000 dolara i ima dijamantski okvir, poklopac za mehanizam u obliku fudbalske lopte i prozirni poklopac od safirnog kristala sa slikom Ronalda koji nosi svoju srećnu majicu sa brojem 7.

Sat naravno nije prvi poklon koji je Ronaldo dobio od luksuznog brenda. U prvim mesecima njegovog prelaska u saudijski klub Al Nasr o kome se mnogo pričalo, dobio je još jedan časovnik Jacob & Co ukrašen dragocenim zelenim dragim kamenjem.

Nova prodavnica Jacob & Co nalazi se u ulici Olaja, jednoj od glavnih arterija Rijada, i prostire se na 220 kvadratnih metara. Kompanija ima prodavnice na svim kontinentima, a planirano je otvaranje još najmanje 10 novih butika ove godine, na lokacijama koje uključuju Mumbai, Hong Kong, Makao i Bahrein.

Luxury Experience