Jaeger-LeCoultre predstavlja Rendez-Vous Moon Serenity

Jaeger-LeCoultre brend predstavio je svoju najnoviju kreaciju – Rendez-Vous Moon Serenity, koja predivno kombinuje časovničarsku i juvelirsku eksperizu švajcarskog brenda…

Zadržavajući dizajn Rendez-Vous Moon, novi model je odeven u roze zlato, svetlucave dijamante i duboke tonove plave boje. U centralnom delu dizajna nalazi se sedefasta faza meseca, smeštena nasuprot satenski brušene karte zvezda, zarad stvaranja predivnog kontrasta. Cvetni indeksi vremena na plavom brojčaniku, nežno se sužavaju i blede prema donjem delu, formirajući lučni oblik. Tu je takođe i misteriozna kazaljka u obliku zvezde, koja nam pomaže da vidimo tačno vreme.

Kućište ovog modela koje meri 36 mm dekorisano je sa 62 brilijantno sečena dijamanta. Svaki dragi kamen je pažljivo odabran pre nego što je precizno pozicioniran zajedno sa ostalima. Ovaj model pokreće automatski mehanizam brenda, Jager-LeCoultre Caliber 935, koji se sastoji od 265 komponenti i koji se može videti kroz poleđinu časovnika koja je kreirana od safirnog kristala.

Časovnik je uparen sa kožnim kaišem odgovarajuće plave boje, a dostupan je za kupovinu po ceni od 35.800 dolara.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion