Jacob & Co lansira sat inspirisan kultnim filmom

Časovnik može čak pustiti muziku iz ovog filma, na vaš zahtev…

Pozdravite svog novog malog prijatelja: opakog luksuznog časovnika, koji je baziran na filmu Brajana de Palme, Scarface. Ovaj model u sebi sadrži sasvim dovoljno ekstravagancije, kojom će ukrasti pažnju svakoga ko ga ugleda. On je delo brenda Jacob & Co., koji su zaista dali sve od sebe kada su ga dizajnirali.

Nastavljajući priču iz svoje slavne Opera kolekcije, novi Opera Scarface model dobio je integrisanu muzičku kutiju sa 120 nota i može emitovati zaista fantastičnu pesmu. Pritiskom na dugme na poziciji deset sati, časovnik počinje sa emitovanjem Bolivia teme iz ove krimi drame, dok se čitav brojčanik rotira za 120 stepeni. Ipak, uprkos svoj dramatici, prikaz vremena ostaje na svojoj pravoj poziciji, zahvaljujući patentiranom sistemu diferencijala.

Dalje kinematografske reference mogu se videti ispod kupolastog kućišta od safirnog kristala. Tu je crno lakirani klavir od 18-karatnog zlata – njegove dirke se pomeraju kada se aktivira muzika, zajedno sa jarko crvenom Scarface tablicom na kojoj se nalazi silueta Tonija Montane.

Časovnik pokreće Jacob & Co., turbijon sa tri ose, koji se uvija oko ručice u obliku violine koja je kreirana od 18-karatnog zlata. Mehanizam ima turbijon koji se okreće za 24 sekunde po jednoj osi, osam sekundi po drugoj i sedamdeset dve sekunde po trećoj. U sred mehanizma nalazi se roze zlatni globus koji reflektuje onaj koji smo mogli da vidimo u ulaznom delu vile Tonija Montane.

S obzirom na to da su rezerva energije mehanizma i muzičke kutije odvojene, sat može raditi 42 sata, dok se muzički deo može aktivirati tri puta pre nego što gam orate ponovo naviti. Časovnik je dobar u varijantama od crnog DLC titanijuma ili 18-karatnog zlata, koje se savršeno uklapa sa zlatnim akcentima brojčanika.

Opera Scarface sat ograničen je na samo 88 komada i može se kupiti putem zvaničnog sajta brenda.

 

NAJČITANIJI TEKSTOVI IZ KATEGORIJE Fashion