Jacob & Co je dizajnirao jedinstveni Hermes Bugatti Chiron sat

Mogul za nekretnine i kolekcionar automobila, Mani Košbin, postao je jedan od najpoznatijih influensera u poslednjih nekoliko godina objavljivanjem video snimaka na Jutjubu koji se uglavnom vrte oko njegovih egzotičnih četvorotočkaša.

Međutim, pored automobila, on je strastveni ljubitelj luksuznih satova. Njegova ljubav prema jedinstvenim skupocenim časovnicima dovela ga je do zanimljive saradnje sa kompanijom Jacob & Co. koja je prema željama influensera napravila Bugatti sat po meri. Čak je početkom ove godine postavio video u kojem opisuje ceo proces bliske saradnje sa poznatim brendom na jedinstvenom satu koji odgovara njegovom Bugatti Chiron Hermes Edition izdanju po meri.

Nakon što je čekao skoro godinu dana, Mani je konačno dobio svoj sat Jacob & Co. Bugatti Chiron ove nedelje i izgleda zapanjujuće!

Bugatti Chiron kompanije Jacob & Co. dostupan je u više različitih verzija, u rasponu od varijanti optočenih draguljima do fantastičnih adaptacija providnog safirnog kristala koje nude nesmetan pogled na mehaničke delove sata. Međutim, Košbinu je ponuđen izbor da potpuno prilagodi izgled sata prema svom ukusu.

Nakon nekoliko iteracija dizajna i naknadnih izmena urađenih prema njegovim željama, konačni izgled je dogovoren pre oko 9 meseci i Jacob & Co. su pristupili kreiranju jedinstvenog remek-dela. Kolekcionar automobila je pre nekoliko dana objavio kratak video na Instagramu dajući nam prvi pravi pogled na jedinstveni sat.

Kućište i dugmad veoma prilagođenog sata prikazani su u istoj boji Hermes craie kao i njegov Chiron po meri, dok su klipovi unutar minijaturnog W16 motora na brojčaniku od ružičastog zlata. Takođe sat dobija crvenu i plavu boju francuske zastave. Štaviše, zadnji deo kućišta je prilagođen Meniju. Prozirna safirna ploča ukrašena je detaljnim uzorkom konja i gravurom „1-od-1“.

Standardni Bugatti Chiron Jacob & Co sat ima cenu od 1,3 miliona dolara i varira u zavisnosti od toga koje dragulje odaberete.

Luxury Experience