Jacob & Co časovnik u bojama duge

Pre izvesnog vremena, zaljubili smo se u Fleur de Jardin, luksuzni ženstveni časovnik sa potpisom brenda Jacob & Co…

Ovaj model nas je sa lakoćom osvojio, sa svojih jedanaest brilijantnih cvetova od ametista, pink i ledeno plavih safira, tsavorita, citrina, narandžastih garneta i rubina, koji su besprekorno bili razmešteni oko sedefastog brojčanika. Novitet ovog brenda, Astronomia Fleurs de Jardin, ovog puta kreiran je kao turbijonski model sa intrigantnim bojama duge.

Šareno cveće kreirano od safira okružuje turbijon, prikaz vremena i gornji nivo, koji se okreću oko brojčanika u smeru suprotnom kazaljke na satu, poput veličanstvene bašte čudesa na vašem ručno zglobu. Mnogi će pomisliti da je ovo previše dragog kamenja na jednom satu, ali Jacob & Co. brend se nije ovde zaustavio. Sam časovnik ima dva seta prstenja od 18-karatnog roze zlata, dekorisanih dodatnim safirima u bojama duge. Brojčanik je finiširan zelenim tsavoritom u centralnom delu.

Za sada, znamo da će samo 101 ovakav model biti dostupan za kupovinu, ali nažalost, zvanična cena nije objavljena. Verujemo da će onda biti malo viša, u odnosu na 360.000 dolara koliko košta prethodnik ovog modela.