Hublot predstavlja svoj najnoviji i najelegantniji model

Hublot Big Bang kolekcija proslavlja umetnost fuzije kao nijedna druga u čitavom svetu…

Ranije ove godine, Hublot je predstavio Big Bang u milenijal pink, rodno-neutralnoj nijansi koja je vrlo lako mogla postati glavna boja sezone, sve dok se nije pojavio njihov noviteti – Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown. Najnovija ponuda u sebi spaja Hublot umetnost rada sa materijalima sa elegancijom Krisa Van Aša, kreativnog direktora Berluti brenda, a kao rezultat, nastao je model koji je baziran po prvi put na ikoničnom Big Bang Unico hronografu. Ova saradnja sa Berluti brendom predstaivla nam je ikoničnu Venezia kožu na brojčaniku.

Još jedan veličasntveni detalj ovog časovnika jeste vidljivost zupčanika njegovog Unico mehanizma, što je postignuto konstrukcijom koja kožu stavlja između dva komada safirnog stakla. Venezia koža dolazi u braon patini i glavni je detalj modela, pa svoje mesto pronalazi i na njegovoj bazi.

Srce ovog časovnika jeste ikonični Unico mehanizam. MHUB1242 kalibar smešten je unutar kućišta koje meri 45 mm u prečniku, a kreirano je od crne keramike. Hublot Big Bang Unico Berluti Cold Brown dolazi u kovčežiću koji potpisuju oba brenda, a biće dostupan kao ograničeno izdanje od samo 100 komada, sa cenom od 26.200 dolara.