Hublot predstavlja spektakularnu Las Vegas kolekciju

Hublot brend je skoro otvorio svoj novi butik u Las Vegasu, pa su tim povodom lansirali četiri specijalna Hublot Big Bang Las Vegas Edition časovnika…

Tehnički gledano, sva četiri modela predstavljaju jedan časovnik, ali sa estetske strane, oni su veoma različiti, sa drugačijim kućištima, materijalima i konfiguracijama dijamanata. Sva četiri modela pokreće HUB4100 mehanizam, za koji fanovi znaju da je fenomenalni automatski mehanizam, sa rezervom energije od 42 h i frekvencijom od 28.800 bph.

Pored povezanosti sa Las Vegasom, Hublot nam je predstavio dva modela od crne keramike, kao i dva časovnika koji u svojoj konstrukciji spajaju keramiku i anodizovani aluminijum, a ukrašeni su sa 212 dijamanata. Najekskluzivnija opcija, koja će ujedno biti unikat, dolazi sa 48 baget dijamanata.

Ovi časovnici su idealni za sve one koji žele malo iskre, koja će ipak biti stilizovana i pritajena u isto vreme. Kućište prečnika 44 mm praćeno je tasterima od nerđajućeg čelika i crnom PVD krunom, sa crnim kompozitom na lugovima. Pored toga, ovaj model je vodootporan do dubine od sto metara, a njegov brojčanik je mat crni, sa crnim markerima koji su finiširani fluorescentnim slojem crne boje, kako bi savršeno pratili mračnu i luksuznu temu.

Možda će vam biti malo teže da vidite koliko je tačno sati, ali lako ćete primetiti obeleživač na poziciji sedam sati, koji je prekriven crnim dijamantima. Kazaljke ovog modela su satenski finiširane i obložene istom crnom fluorescentnom bojom.

U potpunosti keramički model iz ove kolekcije biće proizveden u ograničenom izdanju od 21 komada, dok će pored unikatnog modela sa baget dijamantima, preostala dva biti proizvedena u po sedam iteracija. Pored toga, pratiće ih ili kožni ili gumeni kaiš, a njihove cene idu od 18.600 do 65.700 dolara.