HUBLOT predstavlja dva nova sata posvećena Mikonosu i Santoriniju

Hublot je objavio novu liniju satova kako bi proslavio otvaranje svojih novih prodavnica na popularnim mediteranskim destinacijama i naravno grčka ostrva su zvezde.

Nove prodavnice brenda se nalaze u Italiji, Francuskoj, Španiji, Turskoj i naravno u Grčkoj na Mikonosu i Santoriniju. Svaki novi butik će imati svoj jedinstveni sat ograničenog izdanja, čiji je dizajn inspirisan letom na Mediteranu i svakom pojedinačnom destinacijom.

HUBLOT CLASIC FUSION CHRONOGRAPH MYKONOS ima prečnik od 45 mm i predstavlja ograničenu seriju od 50 satova. Duboka egejsko plava boja okvira, brojčanika i kaiša, harmonično su kombinovani sa saten bež keramikom kućišta koja podseća na zlatni pesak Mikonosa, dok mala sekundarna kazaljka na 3 podseća na vetrenjače ostrva.

Dizajnom HUBLOT CLASSIC FUSION CHRONOGRAPH SANTORINI dominira satensko crna keramika na kućištu i brojčaniku, dok okvir sadrži matirane karbonske detalje, crpeći inspiraciju iz vulkana Santorini. Na maloj sekundarnoj kazaljci na 3 jarko crveni detalj simbolizuje lavu vulkana, element koji se takođe ponavlja na poleđini kućišta. Impresivan sat ima prečnik od 45 mm i ograničeno izdanje od 50 komada.

Luxury Experience